Danish
English
  • Tripadvisor
  • Facebook
  • Google+

 

Hotel Christian IV anbefaler:

Mad og drikke - Frokost:

Torvehallerne KBH

Københavns største madmarked, hvor du kan nyde alt fra kaffe og kage til sandwich, sushi, tapas og varme pastaretter. Her er fine delikatesseforretninger med te, chokolade og krydderier samt grøntudsalg.
Torvehallerne KBH, Frederiksborggade 21, 1360 København K

Café Europa

Caféen på Amagertorv i hjertet af byen er en ægte københavner klassiker. Caféen har siden 1989 serveret klassisk café mad såsom burger, salater og sandwich, samt kaffe og kage og brunch. 
Café Europa, Amagertorv 1, 1160 København K

Bistro Pastis

Skøn fransk bistro, hvor forretningsmænd og shoppeglade kvinder spiser frokost side om side.  Her kan du nyde en Croque Madame og give frokosten et ekstra pift med 6 friske østers.
Bistro Pastis, Gothersgade 52, 1123 København K

VIDEO: København - en madby

Mad og drikke - middag:

Restaurant Koefoed

Om du er til smørrebrød til frokost eller klassiske danske retter til aften, så er restaurant Koefoed en perle af et spisested. Placeringen i kælderniveau er hyggelig og anretningerne er velsmagende kunstværker.
Restaurant Koefoed, Landgreven 3, 1301 København K

Restaurant Pluto

Tjekket spisested, hvor du skal huske at reservere bord. Kom menukortet rundt med Plutos 12 serveringer til deling. Den ene godbid vil efterfølge den anden og du vil blive høj både af maden og den gode stemning.  
Restaurant Pluto, Borgergade 16, 1300 København

Restaurant Bar' Vin

Klassiske franske, spanske og italienske retter suppleret af et flot og bredt vinkort. Spørg endelig ejer Nils Thyge til råd hvis du er i tvivl om valg af drue - han ved, hvad du skal nyde til den skønne mad.
Restaurant Bar' Vin, Skindergade 3, 1159 København K

 


Museer:

Statens Museum for Kunst

Danmarks nationale museum for kunst som dækker dansk og udenlandsk kunst gennem 700 år. Nyd Skulpturgaden i midten af museet og udsigten til den omkringliggende park Østre Anlæg.  
Statens Museum for Kunst, Sølvgade 48-50, 1307 København K.

Den Hirschsprungske Samling

Fantastisk samling af de danske Skagens malere P.S. Krøyer og ægteparret Michael og Anna Ancher blot et stenkast fra Statens Museum for Kunst, midt i Østre Anlæg.
Den Hirschsprungske Samling, Stockholmsgade 20, 2100 København Ø

Thorvaldsens Museum

Her kan du opleve den verdenskendte billedhugger Bertel Thorvaldsens skulpturer, såvel som hans private kunstsamling og bohave. Fortab dig i hvidt marmor og farverige udstillingsrum.
Thorvaldsens Museum, Bertel Thorvaldsens Plads 2, 1213 København K

 


Shopping:

Nørgaard på Strøget

Her finder du den klassiske stribede t-shirt i alle tænkelige farvekombinationer, som Jørgen Nørgaard designede i 1967. Butikken fører også internationale mærker: Acne, Ann Demeulemeester og Comme des Garcons.
Nørgaard på Strøget, Amagertorv 13, 1160 København K

Illums Bolighus

Lækkert bolighus, der byder på det bedste af skandinavisk og internationalt design. Køb dig fattig i møbler, brugskunst, porcelæn og lamper.
Illums Bolighus, Amagertorv 10, 1160 København K

Collage - The Pop-Up

Her finder du den ultimative luksus i form af sko, tasker og accessories fra eksemplevis Mulberry, Saint Laurant, Burberry & Gucci med rabatter op til 50%. Butikken ligger lige over for stormagasinet Illum, så der er rig mulighed for shopping.
Collage - The Pop-Up, Pilestræde 4, 1112 København K

VIDEO: København - Shopping & Design

  • Hotel Christian IV København
  • Copenhagen View
  • Morgenmad Hotel Christian IV København
  • Hotel Christian IV København