Hotel Christian IV har en unik beliggenhed i Danmarks smukke hovedstad København. Vi er kun et stenkast fra den naturskønne Kongens Have, der omkranser Rosenborg Slot. Blot syv minutters gåtur væk findes ikoniske Nyhavn med et væld af livlige restauranter.
Vi ligger godt placeret i forhold til offentlige transportmidler og S-tog, metro og busser er alle indenfor få minutters gang. 

Inden for 10 minutters gang kan du nå til enten Amalienborg, Nørreport, Strøget eller Søerne. Vi er derudover også lokaliseret blot få hundrede meter fra museer og attraktioner så som Den Lille Havfrue, Davids Samling, Christiansborg, Marmorkirken samt Rosenborg Slot.

TRANSPORT INFORMATION


Hotel Christian IVs centrale beliggenhed gør det let at benytte offentlige transportmidler til og fra hotellet.
Under 10 minutters gang fra hotellet finder man Kongens Nytorv og Nørreport som er knudepunkter for både metro, busser, S-tog og regionaltog.

Metroen ved Kongens Nytorv har retning mod enten lufthavnen, Vestamager eller Vanløse.
Regionaltogene fra Nørreport går direkte til Nordsjælland, Malmø, Fyn og Jylland.
Buslinjer krydser også både Nørreport og Kongens Nytorv. Fra Hovedbanegården går buslinjerne 1A og 26 til Store Kongensgade, som er det tætteste stop på hotellet - herfra er der kun en lille gåtur til hotellets hoveddør.

Vi anbefaler at besøge rejseplanen for at planlægge turen. Information om de forskellige billettyper kan findes her.

PARKERING VED HOTELLET


Planlægger du at ankomme i bil og ønsker parkering, er det enten muligt at parkere på gaden eller i aflukket parkeringshus tæt på hotellet.

Priserne for at parkere på gaden:
Hverdage fra 08-18: 19 kr./time, fra 18-23: 13 kr./time, fra 23-08: 5 kr./time.
Lørdag fra 00-08: 5 kr./time, 08-17: 19 kr./time, efter 17: gratis. Søn- og helligdage: gratis.

Da vi har vi en aftale med parkeringshuset ONEPARK, der ligger under 100m fra hotellet, tilbyder vi billetterne med over 50% rabat. Billetterne er gyldige i 24 timer og kan købes på hotellet til DKK 290,- (normalpris DKK 500,-). Afhent billetten ved ankomst på hotellet. Der kan også tilkøbes en særlig aftenbillet, der kun gælder ved indkørsel efter kl. 17 og udkørsel inden kl. 09 den følgende dag. Prisen for aftenbilletten er DKK 160,-.

Klik på billedet nedenfor for at downloade vores parkeringsguide til ONEPARK.


SEVÆRDIGHEDER I NÆROMRÅDET:

SE VORES INTERAKTIVE KORT OVER TRANSPORT OG SEVÆRDIGHEDER I KØBENHAVN TÆT PÅ VORES LOKATION

SE HVAD VORES GÆSTER SKRIVER OM VORES BELIGGENHED