Mad, Kultur & Shopping

Selvom København er en lille by er det stadig godt at vide, hvor man skal gå hen og, hvad man skal se. Lidt vejledning kan gøre det lettere at få et overblik over, hvad der er nyt og hvad man absolut ikke på misse, når man bevæger sig rundt i byen. Så hvis du har brug for et par alternative guides, er denne skrevet af personalet på Hotel Christian IV. Vi bor i byen, bruger byen hver eneste dag og kender den ud og ind. Du kan downloade eller printe vores guides nedenfor.

MAD

Hvis du holder af god mad, er København den perfekte destination til en forlænget weekend. Madscenen i København er ekstraordinær og udvalget vokser konstant.

Du kan finde alt fra små hyggelige lokale restauranter til restauranter, hvor omgivelser og kvalitet skaber en gourmetoplevelse. Senest har madmarkedtrenden ramt København, og hvor du end går hen har du noget godt i vente. 
Download vores personlige madguide til København.

KULTUR

Københavns og Danmarks kulturelle historie går længere tilbage end de første nedskrivninger i det 12. århundrede. Vi danskere er stolte af vores lille nation, og vi ynder at fortælle om og vise turister vores yndlings-områder i København.

I København finder du talrige attraktioner og museer; en række af dem endda med gratis adgang. Desuden ligger mange af disse museer og attraktioner tæt på Hotel Christian IV.
Download vores guide til museer og attraktioner i København.

SHOPPING

Er shopping en sport lige for dig? Så vil København få dig til at svede! Danmark er kendt for minimalistisk og sofistikeret design - både hvad angår tøj, smykker og indretning.

Mærker som Royal Copenhagen, Lego, Georg Jensen, Ganni og Mads Nørgaard har alle deres flagship stores i hjertet af København - kun få minutters gang fra Hotel Christian IV. Tag en ekstra kuffert med og slå dig løs!
Download vores kort over den bedste shopping i København

SE VORES INTERAKTIVE KORT OVER MAD, KULTUR & SHOPPING I KØBENHAVN