København er spækket med interessante seværdigheder, hippe restauranter, et rigt kulturliv og talrige begivenheder. Gå ikke glip af et ophold i Danmarks smukke og charmerende hovedstad. Hotel Christian IV har den ideelle beliggenhed i det centrale København - kun et stenkast fra Kongens Have.

Om du er interesseret i kultur og historie, musik eller sport, sightseeing eller madkunst, så har vi helt sikkert et tilbud, der passer lige til dig. Se vores nuværende hoteltilbud i København nedenfor: 

SIKKER PARKERING

Lad ikke parkering holde jer fra at tage bilen med til København. Vi tilbyder parkering i aflåst parkeringshus under 100 meter fra hotellet. Udnyt muligheden for ubegrænset ind- og udkørsel og oplev Sjælland udenfor den Københavnske bygrænse.

CRUISE TILBUD

Skal du på cruise fra København?
Så snyd endelig ikke dig selv for at opleve vores smukke hovedstad enten før eller efter dit eventyr på vandet. Vores centrale beliggenhed er et ideelt udgangspunkt til et par intense dages sightseeing.

SIGHTSEEING TILBUD

Oplev København i dit eget tempo! Kombinér et afslappet ophold inkl. morgenmad med sightseeingbilletter til to populære attraktioner. Oplev København fra vandet med en Kanalrundfart og bliv fortryllet i verdens næstældste forlystelsespark, Tivoli.

EARLY BIRD TILBUD

Har du styr på din kalender og er du god til at planlægge ud i fremtiden? Reserver og forudbetal dit ophold hos os god tid i forvejen og nyd godt af op til 10% rabat. Når det praktiske er på plads er det bare at glæde sig til at opleve fantastiske København.

MINIMUM 3 NÆTTER

Hvis du ønsker at opleve alle glæderne ved København er et ophold på én eller to nætter simpelthen ikke nok. Vi anbefaler derfor minimum tre nætter i vores skønne hovedstad. Vi tilbyder en rabat, når I bor hos os tre eller flere nætter - bliv længere og spar mere