København er spækket med interessante seværdigheder, hippe restauranter, et rigt kulturliv og talrige begivenheder. Gå ikke glip af et ophold i Danmarks smukke og charmerende hovedstad. Hotel Christian IV har den ideelle beliggenhed i det centrale København - kun et stenkast fra Kongens Have.

Om du er interesseret i kultur og historie, musik eller sport, sightseeing eller madkunst, så har vi helt sikkert et tilbud, der passer lige til dig. Se vores nuværende hoteltilbud i København nedenfor: 

EARLY BIRD TILBUD

Reserver og forudbetal dit ophold i god tid og få op til 10% rabat. Priserne stiger ofte jo tættere du kommer på ankomst. Lås prisen fast allerede i dag. Når opholdet er booket, er det bare at glæde sig til de fantastiske oplevelser, der venter i København.

CRUISE TILBUD

Skal du på cruise fra København? Så snyd endelig ikke dig selv for at opleve vores smukke hovedstad enten før eller efter dit eventyr på vandet. Vores centrale beliggenhed er et ideelt udgangspunkt til et par intense dages sightseeing.

SIGHTSEEING TILBUD

Oplev København i dit eget tempo! Kombinér et afslappet ophold inkl. morgenmad med sightseeingbilletter til to populære attraktioner. Oplev København fra vandet med en Kanalrundfart og bliv fortryllet i verdens næstældste forlystelsespark, Tivoli.

Hotelophold med sikker parkering i København på Hotel Christian IV.

SIKKER PARKERING

Lad ikke parkering holde jer fra at tage bilen med til København. Vi tilbyder parkering i aflåst parkeringshus under 100 meter fra hotellet. Parkering følger med under hele opholdet og der er ubegrænset ind- og udkørsel. 

MINIMUM 3 NÆTTER

Hvis du ønsker at opleve alle glæderne ved København, er et ophold på én eller to nætter ikke nok. Vi anbefaler som minimum tre nætter i vores skønne hovedstad. Vi tilbyder en rabat, når du bor hos os tre eller flere nætter - bliv længere og spar mere