Med vores unikke beliggenhed lige i hjertet af den gamle del af København, og mindre end 15 minutter fra alle krydstogtshavne, er vores hotel en perfekt base for at udforske København.

Tilbring jeres dag med at udforske Københavns mange seværdigheder og når I har brug for en pause, kan I komme tilbage til hotellet og slappe af i vores hyggelige lounge, hvor vi tilbyder gratis kaffe og te.

 

TILBUDDET INKLUDERER

Indlogering i et af vores hyggelige værelser
Kaffe, te og småkager dagen lang
Gratis cykelleje for en halv dag
Gratis internet adgang over hele hotellet

ANBEFALEDE VÆRELSESTYPER


SUPERIOR DOBBELTVÆRELSE


Vores superior dobbeltværelser er lyse og individuelt indrettet med møbler i klassisk design. Værelset er vores mest rummelige værelsestype. Sofaen kan laves til en opredning til en tredje person eller til to mindre børn. Det er således denne værelsestype, vi anbefaler til familier. 


Alle vores superior dobbeltværelser vender mod en stille gade og der er store lydisolerede vinduer, der kan åbnes. Fra vinduerne er der desuden udsigt mod Kongens Have og Rosenborg Slot.

- Hjørneværelse
- Badeværelse med bruser
- 180x200 cm seng
- Safety box
- Stor lydisolerede vinduer
- Størrelse: 20-22 m2
- Mulighed for ekstra opredning til en voksen eller to mindre børn
- Gratis og hurtig WiFi


KLASSISK DOBBELTVÆRELSE


Vores klassiske dobbeltværelser er lyse og smagfuldt indrettet med træmøbler i klassisk design og en stor indbydende seng. Der er på de fleste af vores klassiske dobbeltværelser er der også plads til en opredning til en ekstra person eller en baby seng.


Enkelte af værelserne er indrettet med to twin senge. Disse værelser kan reserveres på forespørgsel. Værelserne har udsigt til en stille gårdhave fra store vinduer, der kan åbnes.

- Badeværelse med bruser
- 180x200 cm seng
- Store lydisolerede vinduer
- Størrelse: 18-20 m2
- Mulighed for ekstra opredning til en voksen eller barn
- Gratis og hurtig WiFi