Sightseeing i henrivende København

Tag på sightseeing i København i jeres helt eget tempo! Vi inkluderer adgangsbilletter til to af de mest popular attraktioner i København, men I bestemmer selv dato og tidspunkt.

I modtager billetter til Strömma's Hop-On Hop-Off kanalrundfart, der tager jer rundt i de gamle kanaler og adgangsbilletter til altid fortryllende Tivoli - verdens næstældste forlystelsespark.

TILBUDDET INKLUDERER:

Overnatning i et hyggeligt værelse
Billetter til to attraktioner (Kanalrundfart & Tivoli)
Lækker morgenbuffet
Gratis Wi-Fi
Kaffe, te, småkager og juice hele dagen

ANBEFALEDE VÆRELSESTYPER:


SUPERIOR DOBBELTVÆRELSE


Vores superior dobbeltværelser er lyse og individuelt indrettet med møbler i klassisk design. Værelset er vores mest rummelige værelsestype. Sofaen kan laves til en opredning til en tredje person eller til to mindre børn. Det er således denne værelsestype, vi anbefaler til familier.

Alle vores superior dobbeltværelser vender mod en stille gade og der er store lydisolerede vinduer, der kan åbnes. Fra vinduerne er der desuden udsigt mod Kongens Have og Rosenborg Slot.

- Hjørneværelse
- Badeværelse med bruser
- 180x200 cm seng
- Safety box
- Stor lydisolerede vinduer
- Størrelse: 20-22 m2
- Mulighed for ekstra opredning til en voksen eller to mindre børn
- Gratis og hurtig WiFi


KLASSISK DOBBELTVÆRELSE


Vores klassiske dobbeltværelser er lyse og smagfuldt indrettet med træmøbler i klassisk design og en stor indbydende seng. Der er på de fleste af vores klassiske dobbeltværelser er der også plads til en opredning til en ekstra person eller en baby seng.

Enkelte af værelserne er indrettet med to twin senge. Disse værelser kan reserveres på forespørgsel. Værelserne har udsigt til en stille gårdhave fra store vinduer, der kan åbnes.

- Badeværelse med bruser
- 180x200 cm seng
- Store lydisolerede vinduer
- Størrelse: 18-20 m2
- Mulighed for ekstra opredning til en voksen eller barn
- Gratis og hurtig WiFi

KANALRUNDFART-OPLEVELSEN

SEVÆRDIGHEDER I KØBENHAVN