FØR DIT OPHOLD PÅ HOTEL CHRISTIAN IV:

Ja! Hvis der er reserveret et klassisk- eller superior-dobbeltværelse, er det muligt at forespørge et allergivenligt værelse. Værelset vil derfor være uden gulvtæppe og med fiberdyner- og puder. I tilfælde af intolerence, og ved forespørgsel, kan vi også tilbyde gluten- og laktosefri alternativer på morgenbuffeten.

Vi har mulighed for at assistere med print af f.eks. boardingkort, men der er ikke direkte adgang til en computer. Vi har dog selvfølgelig gratis og hurtigt trådløst internet over hele hotellet.

Det er muligt at få en ekstra seng/barneseng på alle vores Superior dobbeltværelser (barneseng også på Klassisk dobbeltværelser).  Der er et tillæg på DKK 500,- pr. nat for en ekstra seng. En barneseng koster ikke ekstra.

Ja det kan du som udgangspunkt godt. Det er muligt at betale med vores egne udstedte gavekort og Weekendgavekortet. Gavekortene kan kun benyttes, hvis der reserveres direkte hos os, enten via e-mail, telefon eller via vores hjemmeside. Bestiller du via vores hjemmeside opfordrer vi til at bestille et fleksibelt ophold (uden forudbetaling), således kan gavekortet bruges til betaling ved check-ud. Venligst lad os vide i noten til reservationen, at du ønsker at bruge gavekort, og gerne hvilket gavekort det drejer sig om.

 

Ønsker du at købe et gavekort til et ophold hos os på Hotel Christian IV

Køb her: LifePeaks

Nej, vi har desværre ikke nogen specielt indrettede handicapvenlige værelser. Men vi har et værelse som er placeret i stueetagen, hvor der også er let adgang til bad. Derudover er der let adgang til receptionen på hotellet, uden trappetrin, og der er elevatoradgang til alle etager.

Du skal være fyldt 18 år for at checke ind på et værelse, hvis du ikke er i følge med en voksen.

Der er rig mulighed for at parkere på gaden ved hotellet. Der betales i de opstillede parkeringsautomater og prisen varierer afhængigt af tidspunkt på døgnet. Priserne er mellem DKK 5,- og DKK 24,- pr. time (Grøn zone). 

Vi tilbyder en fordelagtig rabat på dagsbilletter til APCOA's parkeringshus lokaliseret under 100m fra hotellet. Det koster DKK 485,- og gælder for 24 timer. 

For mere info og vores parkeringsguide klik her: Sådan finder du os

Ja! Vi tilbyder prisgaranti. Som udgangspunkt er dette meget sjældent tilfældet. Vi holder nøje øje med at vores priser på hjemmesiden her altid er lavest eller i det mindste er matcher andre online priser. Skulle du alligevel finde en lavere pris så henviser vi til vores prisgaranti. Har du fundet samme værelsestype med de samme betingelser og på de samme datoer billigere på en anden hjemmeside end denne matcher vi naturligvis prisen. Vi giver desuden en voucher til gratis drinks i vores Lobby Bar overni. Kontakt os pr. telefon/e-mail og send dokumentation for at prisen er billigere på den pågældende dato. Så vender vi tilbage med det samme med en løsning.

Har du ikke reserveret direkte hos os, kan vi som udgangspunkt ikke hjælpe med en ændring eller afbestilling. Kontakt derfor den hjemmeside eller udbyder, der har solgt opholdet.

Hotellet tilbyder ikke shuttle service. Vi anbefaler i stedet at tage Metro fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen til nærmeste station - Kongens Nytorv - tager det ca. 15 min. Hotellet ligger 8-10 min. gang fra Kongens Nytorv. Alternativt anbefaler vi at tage en Taxa - prisen er ca. DKK 275-325,- afhængigt af trafik og tidpunkt på døgnet.

Hvis ankomst er til Københavs lufthavn, anbefaler vi at tage metroen - vores guide findes her. Hvis ankomst er til Københavns Hovedbanegård anbefaler vi at tage bussen - vores guide findes her. Ved ankomst med offentlige transportmidler til andre stationer, anbefaler vi www.rejseplanen.dk

UNDER DIT OPHOLD PÅ HOTEL CHRISTIAN IV:

Ja du kan sagtens efterlade din bagage på hotellet efter check-out - vi har et aflåst rum kun til dette. Du kan også få din bagage opbevaret, hvis du ankommer før dit værelse er klar.
Hvis du har brug for bagageopbevaring andetsteds i byen, henviser vi til www.luggagehero.com/copenhagen til 1€/timen og 2€ startup fee.

Ja, det er muligt at leje cykler på hotellet. Prisen er DKK 105.- for 4 timer og DKK 155.- for en hel dag. Kontakt receptionen for yderligere spørgsmål vedrørende udlejning.

Ja - på vores klassiske dobbelt værelser og vores superior dobbeltværelser er det muligt at få to enkeltsenge. Send os blot en besked om dit ønske herom i en mail inden din ankomst. 

Nej vi serverer desværre ikke andet end morgenmad. Du er dog velkommen til at hente mad udefra og sidde i restauranten og spise det - vi udleverer gerne tallerkner samt bestik.

Ja du kan sagtens invitere dine bekendte til morgenmad hos os - prisen er 135,- per person.

Ja, vi kan sagtens hjælpe dig med at printe dit boarding pass - du kan blot vedhæfte det til en mail til receptionen.

Vi tilbyder ikke room service. Det er muligt et købe et udvalg af drikkervarer i vores lobby bar. Desuden er vores snack buffet med kolde/varme drikke, frugt og småkager tilgængelig 24 timer i døgnet - uden beregning. Det er muligt at få bragt mad ud til hotellet og dette må naturligvis nydes på værelset eller i vores morgenmadsrestaurant.

Hotel Christian IV er et 100% røgfrit hotel.

Der er gratis adgang til trådløst internet på værelser og i alle fællesområder. Få udleveret koden til netværket i reception.

Ja - vores reception er bemandet alle døgnets 24 timer og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer.