FØR DIT OPHOLD PÅ HOTEL CHRISTIAN IV:

Vi har en computer med internet-adgang og printer til rådighed i vores lounge. Har du brug for at sende eller modtage en fax kan vi naturligvis også hjælpe.

Du skal være fyldt 18 år for at checke ind på et værelse, hvis du ikke er i følge med en voksen.

Det er muligt at få en ekstra seng/barneseng på alle vores Standard og Superior dobbeltværelser. Der er et tillæg på DKK 250,- pr. nat for en ekstra seng og DKK 75,- pr. nat for en barneseng. Morgenmad for den ekstra person er inkluderet i denne pris.

Hotellet tilbyder ikke shuttle service. Vi anbefaler i stedet at tage Metro fra lufthavnen til hotellet. Fra lufthavnen til nærmeste station - Kongens Nytorv - tager det ca. 15 min. Hotellet ligger 8-10 min. gang fra Kongens Nytorv. Alternativt anbefaler vi at tage en Taxa - prisen er ca. DKK 225-275,- afhængigt af trafik og tidpunkt på døgnet.

Vi henviser til vores transport og kørselsvejledning her på siden. Ankommer du med offentlige transportmidler anbefaler vi www.rejseplanen.dk

Vi henviser til vores salgsbetingelser (se nederst på siden).

Der er rig mulighed for at parkere på gaden ved hotellet. Der betales i de opstillede parkeringsautomater og prisen varierer afhængigt af tidspunkt på døgnet. Priserne er mellem DKK 3,- og DKK 18,- pr. time. 

Vi tilbyder i øvrigt 50% rabat på dagsbilletter til Oneparks parkeringshus under 100m fra hotellet. Billetten kan købes i reception og koster DKK 225 og gælder for 24 timer. Vi har som oftest pakketilbud, hvor sikker parkering er inkluderet i værelsesprisen.

Har du ikke reserveret direkte hos os, kan vi som udgangspunkt ikke hjælpe med en ændring eller afbestilling. Kontakt derfor den hjemmeside eller udbyder, der har solgt opholdet.

Ja! Vi tilbyder prisgaranti. Har du fundet samme værelsestype med de samme betingelser og på de samme datoer billigere på en anden hjemmeside end denne matcher vi naturligvis prisen. Vi giver desuden en voucher til gratis drinks i vores Lobby Bar overni. Kontakt os pr. telefon/e-mail og send dokumentation for at prisen er billigere på den pågældende dato. Så vender vi tilbage med det samme med en løsning.

Ja det kan du som udgangspunkt godt. Det er muligt at betale med vores egne udstedte gavekort,  Weekendgavekortet, og Absi gavekort (GivEtSmil). Gavekortene kan kun benyttes, hvis der reserveres direkte hos os, enten via e-mail, telefon eller via vores hjemmeside. Bestiller du via vores hjemmeside opfordrer vi til at bestille et fleksibelt ophold (uden forudbetaling), således kan gavekortet bruges til betaling ved check-ud. Venligst lad os vide i noten til reservationen, at du ønsker at bruge gavekort, og gerne hvilket gavekort det drejer sig om.

Som udgangspunkt er dette meget sjældent tilfældet. Vi holder nøje øje med at vores priser på hjemmesiden her altid er lavest eller i det mindste er matcher andre online priser. Skulle du alligevel finde en lavere pris så henviser vi til vores prisgaranti.

Nej, vi har desværre ikke nogen specielt indrettede handicapvenlige værelser. Men vi har et værelse som er placeret i stueetagen, hvor der også er let adgang til bad. Derudover er der let adgang til receptionen på hotellet, uden trappetrin.

UNDER DIT OPHOLD PÅ HOTEL CHRISTIAN IV:

Check-in er fra kl.14:00 og check-out indtil kl.11:00. Ankommer du tidligere opbevarer vi gerne din bagage indtil værelset er klart. Vi opbevarer også gerne bagagen såfremt afrejse er senere samme dag. Ønskes sen check-out (kl. 15:00) er der et gebyr på DKK 175 - dette er afhængigt af ledighed.

Hotel Christian IV er et 100% røgfrit hotel.

Der er gratis adgang til trådløst internet på værelser og i alle fællesområder. Få udleveret koden til netværket i reception.

Vi har lavet en aftale med fitness dk i Adelgade - kun 200m fra hotellet. Centeret tilbyder de nyeste cardio-maskiner, vægttræningsmaskiner samte træning med frie vægte. Hotellets gæster har adgang til centeret og en adgangsbillet til centeret koster DKK 75,-.

Fitness centeret er åbent:
mandag 05.30–22.00
tirsdag05.30–22.00
onsdag05.30–22.00
torsdag05.30–22.00
fredag05.30–20.00
lørdag07.00–19.00
søndag07.00–21.00

Vi tilbyder ikke room service. Det er muligt et købe et udvalg af drikkervarer i vores lobby bar. Desuden er vores snack buffet med kolde/varme drikke, frugt og småkager tilgængelig 24 timer i døgnet - uden beregning. Det er muligt at få bragt mad ud til hotellet og dette må naturligvis nydes på værelset eller i vores morgenmadsrestaurant.

Ja, det er muligt at leje cykler på hotellet.Prisen er DKK 75.- for en halv dag og DKK 135.- for en hel dag.Kontakt receptionen for yderligere spørgsmål vedrørende udlejning.

Ja - på vores klassiske dobbelt værelser og vores superior dobbeltværelser er det muligt at få to enkeltsenge. Send os blot en besked om dit ønske herom i en mail inden din ankomst. 

Ja - vores reception er bemandet alle døgnets 24 timer og vi vil hellere end gerne hjælpe dig, hvis du har nogle spørgsmål eller problemer.

Nej vi serverer desværre ikke andet end morgenmad. Du er dog velkommen til at hente mad udefra og sidde i restauranten og spise det - vi udleverer gerne tallerkner samt bestik.

Ja du kan sagtens efterlade din bagage på hotellet efter checkout - vi har et aflåst rum kun til dette. Du kan også få din bagage opbevaret, hvis du ankommer før dit værelse er klar. 

Ja du kan sagtens invitere dine bekendte til morgenmad hos os. Prisen er 125,- per person og gælder for vores morgenmadsbuffet og tilhørende drikkevarer så som juice/vand/the/kaffe/kakao.

Ja vi kan sagtens hjælpe dig med at printe dit boarding pass. Du kan enten vedhæfte det til en mail til receptionen eller printe det direkte fra den computer, der er tilgængelig i loungen.